Cola Tribe
15913
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15913,wp-custom-logo,bridge-core-2.4.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_menu_slide_from_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15973

Cola Tribe

”..Mä oon varma että me etsitään omaa heimoa koko elämän läpi. Usein se löytyykin hetkeks, duunista tai harrastuksista. Tosi moni elää heimossa hetken jonain nuoruuden maagisena kesänä.

Meidän näky tästä paikasta on Pyhä Heimo, Cola Tribe.

Heimon olennaisin piirre on siinä, et siihen kuulutaan ja piste. Heimossa ei oo pääsymaksuja, ei pääsykoetta, riittää et haluu ja uskaltaa tulla.

Heimossa on kyl porukkaa, jotka on vähä eri vaiheissa, mut kaikki on omana itsenään tärkeä osa – jos ykskin, se hiljasinkin puuttuu, se ei oo enää ihan sama porukka.

Mut duunit vaihtuu tai ne menetetään. Harrastukset loppuu ja pitkäänkin jatkunu intiaanikesä taittuu syksyks. Oma heimo jää, kun sun opiskelut alkaa muualla päin Suomea.

Cola Tribe: Me ollaan kaikkein kummallisin ja epätodennäköisin porukka ikinä. Sä et välttämättä vielä edes usko ja sä kuulut heimoon. Sulla voi olla ihan älyttömän isoja kysymyksiä, joihin ei oo tullu vielä vastausta – silti sä kuulut heimoon. Sä oot ehkä jo pidemmällä uskossa ja mietit onks tää vielä sun paikka. Mut tää on sun heimo; tää on meille kaikille. Heimo nimittäin vaan yksinkertaisesti on.”